Lidt om zoneterapien

Da Hippokratea lagde grunden for vores tids lægekunst, var hans grundtanke den, at naturen selv besidder helbredende kræfter, som lægen der gennem sit arbejde giver mulighed for at komme til udfoldelse. Kroppen vil selv stræbe mod at normaliser, korrigere og reapere enhver abnorm tilstand, men magter det kun, når den har de nødvendige materialer til genopbygning. Der er samme grundtanke zoneterapeuter og andre terapeuter, som arbejder med ugiftige behandlingsmetoder har.

Både forgiftninger, blokeringer af kredsløb, ubalance i stofskiftet og hormonbalancen kan afhjælpes ved at skaffe de rette betingelser for kroppen. En ændring af det kemiske, elektriske og fysiologiske miljø i kroppen, er hvad zoneterapeuter arbejder med.

Under fødderne, i hænderne, på ørene, i ansigtet og i øjnene har vi hologram, et sådan viser på et lille område alle kroppens organer. Zoneterapi arbejder på føddernes hologram. Zonerne har ad et usynligt ledningsnet kontakt med de respektive områder i kroppen og visa versa, organerne bruger zonerne som en slags affaldsspand.

Syge eller med affaldsstoffer belastede organer, vil i deres respektive reflekszoner oplagre disse ” affaldsstoffer”, der vil manifastere sig i ømme zoner.
Ved massage på zonerne forøges blodtilførslen og affaldsstoffer frigøres til blodet og lymfe, og udskilles via tarm, nyre, lunger, slimhinder og huden. Disse udskillelsesorganer skal derfor bringes i orden først og holdes i orden.

Efter en zoneterapibehandling kan der komme udrensningssymptomer så som feks. Kvalme, influenzasymptomer, ildelugtende og kraftig farvet afføring og urin, hovedpine, ømhed i lymfekirtlerne. Der kan også vise sig midlertidig forværring af de symptomer du pt. Søger behandling for, men forværringen vil altid være forbipasserende. Disse er positive tegn på, at kroppen begynder at udrense affalds- og giftstoffer, ofte ser man gamle lidelser blusse op for derefter at forsvinde. Klienten kan også føle en ny lethed, glæde, bedre søvn og fravær af symptomerne naturligvis, IKKE to klienter er ens!

Mens en zoneterapibehandling står på og symptomerne aftager, kan det være nødvendigt at reguler evt. ordineret medicin, dette SKAL ALTID SKE I SAMRÅD MED DEN LÆGE DER HAR ORDINERET MEDICIEN.

Hvor lang tid et behandlingsforløb skal stå på er naturligvis indiviuelt, det afhænger både af hvor længe lidelsen har varet, og hvor belastede de øvrige organer er, konstitutionen og konditionen, alder, hvor ofte behandlingerne gives og naturligvis af hvordan klienten lever ernæring og miljømæssigt.

Der kan være tilfælde hvor zoneterapien skal suppleres med anden form for behandling som feks. Kiropraktik, akupunktur og ernæringsterapi ovs.

Det vigtigste grundlag for al behandling er dog, at du som klient har et alvorligt ønske om at blive rask. Det er nødvendigt at du som klient hver dag forsøger, at følge de anvisninger der er givet, uden en positiv indstilling kan der nedbrydes mere end selv den bedste behandler kan opbygge.