Hvad er fysiurgisk kropsmassage?

Fysiurgisk massage er en massage som er afslappende, hvor du som klient ikke er så aktivt med i behandlingen, og derved er med til og få stresset af og øge dit velvære generelt.
Den fysiurgiske massage har en god effekt på myoser, spændte muskler og infiltrationer. Massagen er en god næring og pleje for din krop, blandt andet fordi den forøger blodgennemstrømmningen i muskulaturen og stimulerer stofskiftet, så ophobede affaldsstoffer løsnet, så de nemmere kan udskilles, og komme ud af vores system. Din krop har brug for den ekstra pleje for at kunne yde det optimale i din hverdag, og hvis kroppen bliver passet og plejet ved hjælp af massage, øges energiniveauet og blodgennemstrømmningen til dine muskler. Du får derved større energi og overskud til og klare hverdagens strabadser.

Massagen har også en effektiv virkning på en stresset hverdag. Ved og få massage regelmæssigt, får du både krop og sind ned i gear og giver kroppen den hvile, den har brug for i en stresset hverdag, da massage virker beroligende på nervesystemet og dermed på kroppens hormonelle stresshåndtering. Derudover er massagen jo også med til og få spændt muskulaturer til at afspænde og derved slappe af.

Massage er også et godt supplement til din træning, da det får musklerne til hurtigere at restituere således at du derved får bedre udbytte af din daglige træning.