Hvad er dybdemassage?

Dybdemassage gør jo alt det Fysiurgisk massage indebære, og meget mere.

Dybdemassage er fascier/ bindevævsmassage, som udføres med langsomme, dybe strøg og tryg, og har fokus på musklernes indbyrdes samarbejde til formål at hjælpe klienten til selv og mærke og korrigere sine ubalancer.
Derfor deltager klienten en stor del af tiden aktivt med langsomme guidede bevægelser, som understøtter og stimulerer musklernes indbyrdes samarbejde.

I dybdemassage, er du som klinet meget aktiv og med i behandlingen på briksen/ stolen. Og for så vidt også når du forlader klinikken, da man ofte i denne form for massage får nogle øvelser og kropsholdninger med hjem, er selvfølgelig op til den enkelte klient hvor meget man vil gøre, men jo mere du slev er med og er bevist om, jo større og hurtigere effekt vil du som klient opnå.

Behandling i dybdemassage kan du sagtens få i enkelte sessioner, men du vil dog opnå meget større og effektivt resultat hvis du feks.tager et 3 session forløb, altså en session med underkrop, en session med overkrop og så en samlet session, hvor kropsaflæsning er en stor betydning for det forstående samarbejde.